Belægningsarbejde - Erhverv

Vi er en førende entreprenør inden for industribelægning og løser blandt andet opgaver for kunder i Hovedstadsområdet og på det øvrige Sjælland.

Få lavet hele dit byggeprojekt eller en opgave hos ROP A/S

Hos ROP A/S i Herlufmagle forstår vi vigtigheden af kvalitet og holdbarhed i alle vores belægningsprojekter. Vi håndterer belægning sammen med andre anlægsopgaver dagligt og er specialister i at arbejde med sten og jord.

Har du et spørgsmål? Skriv til os på info@rop-as. Eller udfyld vores kontaktformular og få et tilbud ved at blive kontaktet af en konsulent.

Vores services inden for belægningsarbejde

  • Industribelægning: Specialiseret i at levere robuste og slidstærke løsninger til industriområder, herunder fabrikker, lagerbygninger og andre kommercielle faciliteter, samt nybyggeri.
  • Parkeringspladser: Design og anlæggelse af holdbare og funktionelle parkeringspladser, der modstår tung trafik og vejr påvirkninger.
  • Indkørsler, fællesområder og gangstier: Skaber velkomne indgange og sikre gangveje med æstetisk appel og lang levetid.

Teknisk ekspertise og materialer af højeste kvalitet

Kontakt os og indhent et tilbud

Hvis du skal have hjælp til jordarbejde eller byggemodning af din grund, så er ROP A/S klar til at hjælpe dig. Med vores skarpe priser slipper du for, at skulle betale det hvide ud af øjnene.

Tag kontakt i dag, og hør mere om, hvad vi tilbyder inden for byggemodning og jordarbejde. Vores professionelle og kompetente medarbejdere kan svare på alle dine spørgsmål.

Derfor skal du vælge os til dit næste jordprojekt:

4.8 ud af 5 stjerner