Om os

Vi udfører jord-, kloak-, og anlægsarbejde, borede fundamenter og betonarbejde af høj kvalitet og til aftalt tid.

ROP A/S er en moderne og nytænkende entreprenørvirksomhed

Vi ved, at tid er penge i byggebranchen. Derfor har vi stort fokus på optimeringer af de forskellige løsningsmodeller, styring og koordinering af projektet, samt tidsplanen fra start og frem til aflevering af projektet. Vi yder gerne en ekstra indsats, hvis det er det, der kræves for at komme i mål, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten.

ROP A/S er en miljøbevidst virksomhed, hvilket betyder, at vi har stor fokus på miljøet, og at vi tager ansvar ved at anvende de nyeste maskiner med de nyeste motorer og lavt brændstofforbrug, da de kører på AdBlue. Det mindsker de skadelige stoffer i udstødningsgasserne og udledningen af CO2. Ligeledes kører størstedelen af vores maskiner på BIO-olie, som er nedbrydeligt i naturen. Dette mindsker skaden, hvis en maskine bryder læk på en af vores projekter.

Vores maskiner er desuden udstyret med den nyeste GPS-teknologi, der sammen med vores dygtige maskinførers viden kan udføre arbejdet og sikre, at vi ikke flytter unødige mængder materialer, så vi skåner miljøet mest muligt.

Vores strategi, mission & vision

Vi står altid klar som en solid sparringspartner til at udføre dit næste projekt inden for:

Strategi

ROP A/S vil være en af de mellemstore entreprenørvirksomheder i Danmark, som også kan byde inde på de store projekter.

Mission

ROP A/S vil via nytænkning, bred viden og stor erfaring yde den bedste, mest kompetente og miljøbevidste service til vores kunder, for at sikre at projektet kommer sikkert og planmæssigt i mål.

Vision

ROP A/S ønsker at være en af de fortrukne og mest kompetente og miljøbevidste udbydere af jord-, kloak-, og anlægsarbejde, borede fundamenter og naturgenopretning.

Vores værdier

ROP A/S har nogle grundlæggende værdier:

Respekt og ordentlighed

Vi sætter samarbejde i højsædet, og vi behandler hinanden med gensidig respekt. Vi tror på, at man kommer længst med dialog – uanset om det er med kollegaer, leverandører eller kunder.

Ansvar og engagement

Vi er ikke bange for at tage ansvar, og vi forventer, at alle viser engagement i deres arbejde. Vi yder gerne den ekstra indsats, det kræver for at komme i mål.

Viden og sparring

Vi mener, at viden, erfaring og sparring er nøglen til succes i ROP A/S, og vi ved, at det er vigtigt at bygge på de gode relationer.

Job hos ROP A/S

Hos ROP søger vi ALTID dygtige og engagerede medarbejdere. Vi søger bredt, lige fra håndmænd, maskinfører, rørlæggere, formænd, tilbudsberegner, lærlinge osv…’

Er du vores nye medarbejder?