Anlægsarbejde

Vi udfører alt inden for anlægsarbejde for erhverv, fra vores adresse i Herlufmagle kører vi gerne ud til kunder i Hovedstadsområdet og på resten af Sjælland.

Udgravning og indbygning udføres af specialister

Vores maskinpark, som er udstyret med den nyeste GPS-teknologi, sørger for, at vi udfører præcis udgravning og indbygning, så der ikke bliver flyttet flere materialer end højst nødvendigt. Dette er både til stor gavn for din økonomi og ikke mindst miljøet.

Vi har bred erfaring med alt inden for udgravning og bundopbygning – uanset om det er ny udstykning eller renovering af veje, motorvej, fortove, cykelstier og p-pladser, eller om det er etablering af fodbold- og ridebaner.

Har du et spørgsmål? Skriv til os på info@rop-as. Eller udfyld vores kontaktformular og få et tilbud ved at blive kontaktet af en konsulent.

Kvalitetssikring af vores anlægsarbejde i egen KMA-afdeling

I ROP A/S har vi en KMA-afdeling (kvalitet, miljø og arbejdsmiljø), som varetager virksomhedens kvalitetssikring, miljø og arbejdsmiljø.

Al vores kvalitetssikring udføres digitalt via smartphones og Byggeweb, hvor tegningsmaterialet, kontrolpaneler samt daglige fotoregistreringer og anden dokumentation uploades. Dette giver rådgivere og bygherre en direkte mulighed for at følge med i vores arbejdsproces under selve udførelsen og en samling på KS-materialet af det udførte arbejde.

Vores KMA-konsulent udarbejder ligeledes APV for vores projekter for at sikre et godt arbejdsmiljø og foretager jævnlige runderinger af vores projekter, da vi tager sikkerheden på pladserne alvorligt.

Kompetente samarbejdspartnere i forbindelse med dit anlæg

I ROP A/S har vi en tæt relation med vores dygtige samarbejdspartnere. Det er en garanti for, at vi kan stå for et samlet anlægsprojekt inden for:

Kontakt os og indhent et tilbud

Har du brug for hjælp til at komme i mål med dit projekt, så er ROP A/S klar til at hjælpe dig. Med vores skarpe priser slipper du for, at skulle betale det hvide ud af øjnene.

Tag kontakt i dag, og få et uforpligtende tilbud på en løsning til netop din opgave. Vores professionelle og kompetente medarbejdere kan svare på alle dine spørgsmål.

Derfor skal du vælge os til dit næste projekt:

4.8 ud af 5 stjerner