Jordarbejde / Gravearbejde

Vi er specialister inden for byggemodning af grunde, og løser blandt andet opgaver for kunder i Hovedstadsområdet og på det øvrige Sjælland.

Få lavet grave- og jordarbejde hos ROP A/S

Hos ROP A/S i Herlufmagle har vi forstand på at flytte jord. Både vores maskinførere og administration har en bred viden og væsentlig erfaring med at håndtere store jordmængder, og vi løser gerne dit næste jordprojekt uanset størrelse og omfang.

Har du et spørgsmål? Skriv til os på info@rop-as. Eller udfyld vores kontaktformular og få et tilbud ved at blive kontaktet af en konsulent.

Vi tilbyder grave- og jordarbejde i højeste kvalitet

Hos ROP A/S er vi gode til at flytte jord. Uanset hvor stort og omfattende dit næste jordprojekt er, står vi klar til at hjælpe dig. Vi har masser af erfaring med at håndtere store jordmængder, og både vores maskinførere og administration sidder klar med gode råd og vejledning. Vi udfører opgaver i både Herlufmagle, Hovedstadsområdet og på resten af Sjælland.

Vi er særligt specialiseret inden for byggemodning. Vi kan også rydde både bygninger og beplantning som en del af processen. Vi står for både nedrivning af bygninger og oprydning af fundamenter. Vi kan også lave nedknusning af de egnede materialer, som så kan anvendes i det nye projekt.

Vi tilbyder også en række opgaver inden for jordarbejde, f.eks.:

Kontakt os og indhent et tilbud

Har du brug for hjælp til at komme i mål med dit projekt, så er ROP A/S klar til at hjælpe dig. Med vores skarpe priser slipper du for, at skulle betale det hvide ud af øjnene.

Tag kontakt i dag, og få et uforpligtende tilbud på en løsning til netop din opgave. Vores professionelle og kompetente medarbejdere kan svare på alle dine spørgsmål.

Derfor skal du vælge os til dit næste projekt:

4.8 ud af 5 stjerner