Landmåling / KS

I ROP er kvalitet en mærkesag og dette kommer især til udtryk med vores erfaring og udstyr, indenfor landmåling.

Få lavet landmåling af ROP

Vores maskiner er udstyret med maskinstyring og alle pladser har en GPS tilknyttet. Dette er med til at sikre et solidt datagrundlag, når der skal beregnes mængder eller udformes as-built materiale.

Bag vores udstyr står et team med solid erfaring indenfor databehandling.

Har du et spørgsmål? Skriv til os på info@rop-as. Eller udfyld vores kontaktformular og få et tilbud ved at blive kontaktet af en konsulent.

Droneoverflyvning

Vi tilbyder droneoverflyvninger efter ønske og med mulighed for faste intervaller, der sikrer et visuelt overblik over fremgangen på pladsen og samtidig giver mulighed for at se tilbage i byggeforløbet.

Overflyvninger med drone, kombineret med baggrundstegninger fra projektet, giver ydermere et opdateret overblik, så der er mulighed for at optimere arbejdsprocesserne på pladsen.

Kontakt os og indhent et tilbud

Har du brug for hjælp til at komme i mål med dit projekt, så er ROP A/S klar til at hjælpe dig. Med vores skarpe priser slipper du for, at skulle betale det hvide ud af øjnene.

Tag kontakt i dag, og få et uforpligtende tilbud på en løsning til netop din opgave. Vores professionelle og kompetente medarbejdere kan svare på alle dine spørgsmål.

Derfor skal du vælge os til dit næste projekt:

4.8 ud af 5 stjerner