Borede fundamenter

Vi holder til i Herlufmagle, hvorfra vi blandt andet kører ud til kunder i Hovedstadsområdet og på resten af Sjælland.

Specialister i borede fundamenter

Hos ROP A/S har vi blandt andet specialiseret os inden for borede fundamenter, og investeret i forskellige boremaskiner, jordbor og foringsrør til gravemaskiner i flere størrelser. Vi kan således udføre borede fundamenter fra Ø300 til Ø1600 i 7 meters dybde med diverse foringsrør som standard.

Har du et spørgsmål? Skriv til os på info@rop-as. Eller udfyld vores kontaktformular og få et tilbud ved at blive kontaktet af en konsulent.

Vi udfører de fleste former for borede fundamenter

Oftest udføres borede fundamenter i forbindelse med opførelse af nye bygninger, hvor bundforholdende ikke har tilstrækkelig bæreevne til at bære de ønskede bygninger, eller hvor almindelig pilotering med ramning af pæle ikke kan udføres på grund af for store vibrationer under udførelsen.

De borede fundamenter udføres nøje efter dimensioneringerne fra det projekterende. Dette sker med tilsyn af en geotekniker, som syner og godkender bundforholdende i udboringen, inden de udstøbes til den beskrevne kvote.

Også i forbindelse med renoveringer og indvendigt i større bygninger er det blevet mere almindeligt med borede fundamenter. Dette kræver dog, at den fornødne plads for udførelsen er til stede.

Kontakt os og indhent et tilbud

Har du brug for hjælp til at komme i mål med dit projekt, så er ROP A/S klar til at hjælpe dig. Med vores skarpe priser slipper du for, at skulle betale det hvide ud af øjnene.

Tag kontakt i dag, og få et uforpligtende tilbud på en løsning til netop din opgave. Vores professionelle og kompetente medarbejdere kan svare på alle dine spørgsmål.

Derfor skal du vælge os til dit næste projekt:

4.8 ud af 5 stjerner