Borede fundamenter


Hos ROP A/S har vi blandt andet specialiseret os inden for borede fundamenter, og vi har investeret i forskellige boremaskiner, jordbor og foringsrør til gravemaskiner i de forskellige størrelser. Vi kan således udføre borede fundamenter fra Ø300 til Ø1600 i 7 meters dybde med diverse foringsrør som standard. Vi tager dog også gerne udfordringen op, hvis du har et specialprojekt herudover.

Vi holder til i Herlufmagle, hvorfra vi blandt andet kører ud til kunder i Hovedstadsområdet og på resten af Sjælland.

  • Vi udfører de fleste former for borede fundamenter

    Oftest udføres borede fundamenter i forbindelse med opførelse af nye bygninger, hvor bundforholdende ikke har tilstrækkelig bæreevne til at bære de ønskede bygninger, eller hvor almindelig pilotering med ramning af pæle ikke kan udføres på grund af for store vibrationer under udførelsen.
    De borede fundamenter udføres nøje efter dimensioneringerne fra det projekterende. Dette sker med tilsyn af en geotekniker, som syner og godkender bundforholdende i udboringen, inden de udstøbes til den beskrevne kote.
    Også i forbindelse med renoveringer og indvendigt i større bygninger er det blevet mere almindeligt med borede fundamenter. Dette kræver dog, at den fornødne plads for udførelsen er til stede.

Kontakt os og få en pris på din opgave

Har du en specifik opgave til os, og kunne du tænke dig at vide, hvor meget den kommer til at koste? Så udarbejder vi gerne et skræddersyet og helt uforpligtende tilbud på borede fundamenter til dig. Vi tilbyder fordelagtige priser, uanset hvor på Sjælland vi skal varetage opgaven henne.

Skal vi byde på dit projekt?

​Eller har du spørgsmål?

Kontakt os på:

AAA

Knæk cancer 2021

Byg Garanti

Dansk Byggeri

Byggeriets kvalitetskontrol

Børsens Gazellepris

Rop A/S

ROP A/S er en moderne og nytænkende entreprenørvirksomhed, der udfører jord-, kloak- og anlægsarbejde. 

Vi arbejder for at yde den bedste og mest kompetente service med fokus på miljøbevidst udførelse.

KONTAKTINFORMATION​​

Nyvangsvej 10
4160 Herlufmagle

Telefon: +45 57 64 35 25
Mail: info@rop-as.dk
Fakturamail: faktura@rop-as.dk
Tilbudsmail: tilbud@rop-as.dk

CVR nr.: 28857837​

Regnskab

in  fb