Få lavet byggemodning og jordarbejde hos ROP A/S

I ROP A/S i Herlufmagle har vi forstand på at flytte jord. Både vores maskinførere og administration har en bred viden og væsentlig erfaring med at håndtere store jordmængder, og vi løser gerne dit næste jordprojekt uanset størrelse og omfang.

Vi er specialister inden for byggemodning af grund, og vi løser blandt andet opgaver for kunder i Hovedstadsområdet og på det øvrige Sjælland.

Vi tilbyder jordarbejde i højeste kvalitet

Hos ROP A/S er vi gode til at flytte jord. Uanset hvor stort og omfattende dit næste jordprojekt er, står vi klar til at hjælpe dig. Vi har masser af erfaring med at håndtere store jordmængder, og både vores maskinførere og administration sidder klar med gode råd og vejledning. Vi udfører opgaver i både Herlufmagle, Hovedstadsområdet og på resten af Sjælland.

Vi er særlig specialiseret indenfor byggemodning. Vi kan også rydde både bygninger og beplantning som en del af processen. Vi står for både nedrivning af bygninger og oprydning af fundamenter. Vi kan også lave nedknusning af de egnede materialer, som så kan anvendes i det nye projekt.

Vi tilbyder også en række opgaver indenfor jordarbejde, f.eks.:

  • ​Håndtering af forurenet jord: Vi står for prøvetagning, kortlægning og klassificering af jorden på en grund - ligegyldigt om den er ren eller forurenet!
  • ​Udgravning af byggegruber i alle niveauer: Vi står for alt slags gravearbejde. Vi laver i den forbindelse spunsning og sikrer byggegrunden mod vandindtrængning.
  • ​Jordflytning i forbindelse med byggeprojekter og infrastruktur: Vi er specialiserede og har de helt rette maskiner til at flytte store jordmængder.

Derfor skal du vælge ROP A/S til dit næste jordprojekt:

  • Vi har billige og konkurrencedygtige priser
  • ​Vi har omfattende specialviden og masser af erfaring
  • ​Ingen opgave er for omfattende
  • ​Vores virksomhed er AAA-rated
  • ​Vi er med i BygGaranti
  • ​Vi er certificeret af Byggeriets Kvalitetskontrol​

Kontakt os og indhent et tilbud

Hvis du skal have hjælp til dit jordarbejde eller byggemodning af din grund, så er ROP A/S klar til at hjælpe dig. Med vores skarpe priser slipper du for at skulle betale det hvide ud af øjnene.

Tag kontakt i dag, og hør mere om, hvad vi tilbyder inden for byggemodning og jordarbejde. Vores professionelle og kompetente medarbejdere kan svare på alle dine spørgsmål.

Skal vi byde på dit projekt?

​Eller har du spørgsmål?

Kontakt os på:

AAA

Knæk cancer 2021

Byg Garanti

Dansk Byggeri

Byggeriets kvalitetskontrol

Børsens Gazellepris

Rop A/S

ROP A/S er en moderne og nytænkende entreprenørvirksomhed, der udfører jord-, kloak- og anlægsarbejde. 

Vi arbejder for at yde den bedste og mest kompetente service med fokus på miljøbevidst udførelse.

KONTAKTINFORMATION​​

Nyvangsvej 10
4160 Herlufmagle

Telefon: +45 57 64 35 25
Mail: info@rop-as.dk
Fakturamail: faktura@rop-as.dk
Tilbudsmail: tilbud@rop-as.dk

CVR nr.: 28857837​

Regnskab
Klik her for at hente vores samhandelsbetingelser

in  fb

Kompetencer​