Pæleramning

Vi udfører opgaver med pæleramning i både Hovedstaden, Herlufmagle og resten af Sjælland og omegn.

Vi kan klare alt indenfor pæleramning

Hos ROP A/S er vi specialiserede inden for pæleramning- og fundering og kan hjælpe dig med mange opgaver indenfor feltet. Vores dygtige medarbejdere har masser af erfaring med pælefundamenter, og vi kan vejlede dig igennem hele processen, så du får det bedste resultat.

Har du et spørgsmål? Skriv til os på info@rop-as. Eller udfyld vores kontaktformular og få et tilbud ved at blive kontaktet af en konsulent.

Hvad er pæleramning?

Pæleramning (eller pilotering) betegner en proces, som man bruger til at stabilisere et fundament. Med et godt pælearbejde er du sikker på, at din grund er stabil, inden der bliver bygget på den. 

Hvis der eksempelvis skal støbes et fundament på et ustabilt underlag, så nedrammer håndværkerne betonpæle i jorden for at sikre, at det kommende fundament er stabilt. Man kalder også pilotering for pælefundering eller pælefundament.

Hvorfor vælge os?

Kontakt os og indhent et tilbud

Har du brug for hjælp til at komme i mål med dit projekt, så er ROP A/S klar til at hjælpe dig. Med vores skarpe priser slipper du for, at skulle betale det hvide ud af øjnene.

Tag kontakt i dag, og få et uforpligtende tilbud på en løsning til netop din opgave. Vores professionelle og kompetente medarbejdere kan svare på alle dine spørgsmål.

Derfor skal du vælge os til dit næste projekt:

4.8 ud af 5 stjerner