Anlæg: Udgravning og indbygning udføres af specialister

Har du brug for professionel hjælp i forbindelse med anlæg, så kan vi hos ROP A/S varetage din opgave. Vi udfører alt inden for anlægsarbejde, og fra vores adresse i Herlufmagle kører vi gerne ud til kunder i Hovedstadsområdet og på resten af Sjælland.

 • Vi har det rette udstyr til præcis udgravning og indbygning

  Vores maskinpark, som er udstyret med den nyeste GPS-teknologi, sørger for, at vi udfører præcis udgravning og indbygning, så der ikke bliver flyttet flere materialer end højst nødvendigt. Dette er både til stor gavn for din økonomi og ikke mindst miljøet.

  Vi har bred erfaring med alt inden for udgravning og bundopbygning – uanset om det er ny udstykning eller renovering af veje, motorvej, fortove, cykelstier og p-pladser, eller om det er etablering af fodbold- og ridebaner.

 • Kompetente samarbejdspartnere i forbindelse med dit anlæg

  I ROP A/S har vi en tæt relation med vores dygtige samarbejdspartnere. Det er en garanti for, at vi kan stå for et samlet anlægsprojekt inden for:

  • Asfaltarbejde
  • Belægningsarbejde
  • Industribelægning
  • Gartnerarbejde
  • Betonarbejde.

  Har du behov for at få gravet ud til dit anlægsarbejde først, så kan vi hos ROP A/S desuden også udføre jordarbejde. Vi har de rette kompetencer og det rette netværk til at kunne varetage hele din opgave i forbindelse med et nyt anlæg.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på dit projekt

Har du et projekt inden for anlæg, som du har brug for vores professionelle hjælp til, og kunne du tænke dig at få beregnet en billig pris på din opgave? Så er du velkommen til at kontakte os. Vi løser opgaver for kunder på hele Sjælland, og vi tilbyder altid fordelagtige priser i forhold til den høje kvalitet, vi leverer.

Skal vi byde på dit projekt?

Eller har du spørgsmål?
Kontakt os på:

ROP A/S

ROP A/S er en moderne og nytænkende entreprenørvirksomhed, der udfører jord-, kloak- og anlægsarbejde. Vi arbejder for at yde den bedste og mest kompetente service med fokus på miljøbevidst udførelse.

Kontaktinformation


Nyvangsvej 10
4160 Herlufmagle

Telefon: +45 57 64 35 25
Mail: info@rop-as.dk
Fakturamail: faktura@rop-as.dk
Tilbudsmail: tilbud@rop-as.dk
CVR nr.: 28857837